Bemutatkozó

 2008.10.21. 10:46

Az online nyelvtanfolyamok szakértői csapata.

 
  

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://online-nyelvtanfolyam.blog.hu/api/trackback/id/tr98724345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

marci 2008.10.26. 16:34:20

Külföldi utakhoz:
- ha valaki kint jár, gyengébb képességű volt, de au pair, vagy más munkát vállal, tanítványaimnál azt tapasztaltam, hogy bátrabb lesz és kommunikatívabb, de nyelvtanilag marad nagyjából azon a szinten, ahogy kiment.
- a jobb képességű diákjaim kinti ösztöndíjon különösen a kiejtés terén léptek előre.

adnilem 2008.10.28. 12:56:58

Szerintem nem kell külföldre utazni ahhoz, hogy az anyanyelvihez hasonló kiejtésre szert tegyünk, mert van már erre nyelvoktató szoftver is!Beszédfelismerős. Magadra zárod az ajtót és addig próbálgatod a kiejtést hozzáigazítani az anyanyelvihez, amíg elégedett nem leszel vele. Van benne egy grfikon, ami megmutatja, mennyire közelítetted meg azt, amit elvárnak. Senki nem nevet ki, nem folytja beléd a próbálkozást, úgy tanulsz mint a gyerekek. Utánozod a kiejtést, addid addig, míg jó nem lesz. Nekem nagyon tetszik, jól elszórakozom vele és ráadásul így meg is értik majd amit mondok, mert a hangsúlyok is odakerülnek ahová valók.

purple 2008.10.29. 22:16:44

úgy gondolom, hogy az a fontos, hogy belül eldöntsük, hogy mit szeretnék, legyen egy motiváció és egy cél! nekem van olyan barátom, aki 1 évet töltött Londonban és nyelvtudása nem fejlődött, mert nem is tudta (vagy akarta?) használni a célnyelvet (magyar lakótársak, pakisztáni főnök és lengyel kollégák..) DE azért mindenképpen javasolom minden nyelvtanulónak, hogy töltsön el hosszabb időt külföldön, sok előnye lehet a kinti, nyelvi környezetnek. Ha viszont valaki öntudatos, szorgalmas és kitartó akkor hasonló nyelvi környezetet ma már itthon is meg tud teremteni a tanuláshoz(hiszen ott az internet és a technika egyéb vívmányai.. Hajrá!!! :)
süti beállítások módosítása